Decore fotobehang en fotowanden

Onze Decore fotowanden kunnen worden geleverd als fotobehang of fotodoek. Uiteraard met foto’s uit ons eigen archief of foto’s die u zelf aanlevert. Voor de consument is onze Nederlandse natuurcollectie te vinden bij de behangspeciaalzaken, waar je losse behangrollen kunt bestellen. Voor de zakelijke markt leveren wij naadloos professioneel fotobehang op rollen. Een bijzonder fraaie toepassing is fotodoek dat is gespannen in een aluminium frame.

Fotobehang de populairste muurdecoratie

Fotobehang is een van de meest populaire muurdecoraties van dit moment. Zowel thuis als op de werkplek. Geen wonder, want met fotobehang kun je iedere ruimte in een handomdraai een metamorfose geven. Bovendien is het de goedkoopste manier om een ruimte te upgraden en sfeer binnen te brengen.Fotobehang_Tulpen_8070_500x270 cm_small

De mooiste Nederlandse natuurfoto’s alleen bij ons

Aan foto’s geen gebrek. Wij verkopen via onze site fotowandenshop.nl de mooiste Nederlandse natuur- en Landschapsfoto’s, die speciaal voor fotowanden zijn gemaakt. Maar u kunt uiteraard ook uw eigen foto aanleveren.

Fotobehang; naadloos en op rollen

Als één van de weinige webshops leveren wij fotobehang zowel naadloos als op rollen. het naadloze behang is vooral voor professionele toepassingen in ziekenhuizen en kantoren. het rollenbehang krijgt u per post thuis en kunt u zelf makkelijk opplakken, alsof het gewoon behang is.

Fotobehang met tulpen wachtkamer ziekenhuis
Fotowand op de verloskamer
Bedrijfsprogramma Gelderse natuur
fotobehang spreekkamer apotheek
Italiaanse sfeer met fotowand in privé zwembad

Naadloos fotobehang in hoogtes tot vijf meter

Onze fotowanden worden geprint in hoogtes van drie tot vijf meter met met een vrijwel onbeperkte lengte. Dus altijd naadloos behang. Het materiaal waarmee wij werken is een sterke 300 grams kunststof dat tegen een stootje kan. De wanden kunnen worden schoongemaakt met gangbare huishoud schoonmaakmiddelen

Fotobehang in banen

Wij leveren ook fotobehang in banen, dat eenvoudig zelf kan worden opgeplakt. Dat kan met foto’s uit de collectie van fotowandenshop of met foto’s die u zelf aanlevert. De kwaliteit van de prints is subliem en ook het materiaal waarop wordt geprint is van zeer goede kwaliteit.  Het is lichtbestendig en ook afwasbaar.

Bekijk onze projecten